miljojobb.se

Verksamhetsutvecklare till Kvalitetsstaben

Ort
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare till Kvalitetsstaben

Sista ansökningsdatum: 2020-11-01
Referensnummer: 5726

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Jenny Ahlén, Kvalitetschef, 013-20 71 50, jenny.ahlen@linkoping.se

Rebecca Löfstrand, HR-konsult, 013-26 32 84, rebecca.lofstrand@linkoping.se

Ann-Christin Karlsson, Facklig företrädare, Vision, 013-20 60 85, Ann-Christin.Karlsson@linkoping.se

Per-Arne Friberg, Facklig företrädare, SACO, 013-20 65 63, Per-Arne.Friberg@linkoping.se

 

Ansök här! För dig med skyddad identitet

 

Om arbetsplatsen

Kvalitetsstaben är Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen strategiska, styrande och metodstödjande stab för bland annat:

  • Mål- och verksamhetsstyrning
  • Verksamhetsutveckling
  • Verksamhetsplanering och uppföljning
  • Process- och kvalitetsarbete
  • Digitalisering
  • Förändringsledning och innovation

Kvalitetsstaben stödjer förvaltningschefen, nämnderna och de olika verksamheterna med olika typer av beslutsunderlag och samordnar kommunövergripande – och förvaltningsspecifika utvecklingsinsatser.

Kvalitetsstabens uppdrag är att bistå till att skapa effektiva processer och bidra till ett utvecklings- och innovationsorienterat klimat, som bidrar till ökade mervärden för egna organisationen och för våra invånare.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetsutvecklare kommer du ingå i en stab med andra verksamhetsutvecklare. Du kommer att arbeta med en bredd av olika spännande utvecklingsfrågor, där du kommer att samordna, styra och leda beslutade uppdrag.

Vi söker därför dig som drivs av att hitta nya smarta lösningar och som vill vara med och fortsätta vår resa mot att skapa Sveriges mest effektiva och digitala miljö och samhällsbyggnadsprocess. Några exempel på strategiska utvecklingsområden som är högaktuella för oss just nu är: verksamhetsplanering, mobilitet, e-tjänster, automatisering, datadriven utveckling, projekt- och effektuppföljning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen inom exempelvis beteendevetenskap, statsvetenskap, kognitionsvetenskap, systemvetenskap, civilingenjör eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Utöver din utbildning har du flerårig erfarenhet inom områden som verksamhetsutveckling, processutveckling, projektledning, innovations- och förändringsledning. Du har arbetat i komplexa organisationer där du samordnat breda utvecklingsfrågor/projekt både på strategisk och operativ nivå. För att lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du har både erefarenhet och kunskap om förändringsledning samt att du sätter verksamhetens behov och frågeställningar i fokus. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av ett flertal utvecklings- och digitaliseringsprojekt. Vi ser gärna att du har kännedom om samhällsbyggnadsprocessen och om styrnings- och förvaltningsmodellen Pm3, men det är inget krav. 

Som person är du trygg, strategisk, strukturerad och initiativtagande. Du arbetar mål- och resultatinriktat, är van att hålla och leda utbildningar/workshops och att samordna utvecklingsarbeten där människor från olika verksamheter deltar. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har förmåg att bygga relationer, motivera och engagera andra. Handlingskraftig, inspirerande, tålmodig och kommunikativ är ord som beskriver din personlighet. Din grundinställning för att ta dig an nya utmaningar bör vara ”det jag inte kan idag, det lär jag mig”.

Du som söker tjänsten behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska språket, då arbetet innebär att skriva rapporter och kvalitetssäkra olika underlag och dokument.

Som medarbetare hos oss arbetar du med att förverkliga förvaltningens vision och mål i en stark utvecklingsfas. Vi erbjuder en kreativ, kompetent och utvecklande arbetsplats där du har stora möjligheter att vara med och utforma rollen utifrån förvaltningens målsättning.

Information om tjänsten

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 % 

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5726

Dela detta jobb

Verksamhetsutvecklare till Kvalitetsstaben

Linköpings kommun