miljojobb.se

Veterinär Smådjur

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-15

Ansök nu

Veterinär Smådjur

Ser du en framtid med oss på Agria? Nu söker vi en engagerad veterinär till skadeavdelningen inom Affärsområde Sällskapsdjur.  

Om jobbet 

Som veterinär hos oss har du och vårt team med veterinärer en viktig roll i arbetet med att säkerställa den veterinärmedicinska bedömningen av skador kopplat till våra försäkringsvillkor. Arbetet sker i nära samarbete med våra skadereglerare, specialiserade skadereglerare och vår skadechef. Du har också en tät dialog med veterinärer på djursjukhus och kliniker. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor på Tegeluddsvägen i Stockholm.  

Vem är du?  

Du är veterinär och vi ser gärna att du är specialist i hundens och kattens sjukdomar med minst 5 års klinisk erfarenhet från djursjukhus-, klinik. Som person är du utåtriktad och har förmågan att se möjligheter. Du gillar att arbeta med kompetenshöjande frågor, har en mycket god pedagogisk förmåga och delar gärna med dig av din specialistkompetens till andra. Du är utvecklingsinriktad och bidrar till att förbättra vår skadereglering. 

Hos oss har service till kunder, djursjukhus och kliniker högsta fokus. För att lyckas som veterinär i vår skadereglering har du förmågan att arbeta i ett högt tempo i vår öppna kontorsmiljö, du är en van PC användare och duktig på att formulera dig på ett lättförståeligt sätt i tal och skrift.  

Om oss 

Agria Djurförsäkring erbjuder försäkringar till djurägare och växtodlare. Vår mission är att skapa trygghet för djur och människor. Affärsområde Sällskapsdjur har helhetsansvaret för att driva Agrias hund, katt, fågel och smådjursaffär i Sverige.  

Låter det spännande? 

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.  

Sista ansökningsdag: 2019-04-14

Kontaktperson

Annika Huhtala 
Chef
0701627349

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Sara Rosén Andersson 
Facklig representant Forena
08-588 426 16

Dela detta jobb

Veterinär Smådjur

Länsförsäkringar AB