miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker sommarpersonal till Ljusgårda!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-10

Ansök nu

Vi söker sommarpersonal till Ljusgårda!

Om företaget
Vi odlar svensk sallad med gott samvete, året runt. Vi brukar säga att vi gör detta enligt konceptet Ted Gärdestad – det som sol, vind och vatten gör utomhus gör vi inomhus och skapar en kontrollerad miljö med optimala odlingsförhållanden för varje specifik planta, 365 dagar om året.

Ljusgårda finns i Tibro, i en lokal som tidigare var träindustri men som fått nytt liv och nu är en toppmodern inomhusodling. Idag förser vi 1000-tals familjer med svensk, hållbart odlad sallad, varje vecka.


Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta på en spännande och innovativ arbetsplats? Då har vi tjänsten för dig.
I sommar behöver Ljusgårda extra förstärkning av livsmedelsarbetare.

Som livsmedelsarbetare kommer du följa hela processen från frö till skörd. Det innefattar frösättning, plantering, skörd, paketering och vidare städ och underhåll. Du kommer arbeta mycket fysiskt och ha en vardag där du får bolla många saker samtidigt.

Arbetet utförs på dagtid med start från v.20-24 och sedan sträcker sig uppdraget till v32.


Din profil
För att lyckas i tjänsten krävs det att du klarar av att arbeta fysiskt och kan hantera en varierande arbetsmiljö där mycket händer. Att du har god arbetsmoral samt är kvalitets- och hygienmedveten är ett krav. Samarbete är viktigt, så också att du är noggrann och effektiv i ditt arbete.

Har du tidigare erfarenhet av arbete i produktion, gärna livsmedelsproduktion, så är det meriterande. Att du behärskar svenska i tal och skrift samt har körkort och tillgång till bil är ett krav.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta Jennifer Andersson på jennifer.andersson@premier.se eller Karinna Tuzinovic på karinna.tuzinovic@premier.se . Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!


Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Vi söker sommarpersonal till Ljusgårda!

Premier Service AB