miljojobb.se

Logga

Vikarierande Landskapsarkitekt med fokus på trygghet och social hållbarhet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Vikarierande Landskapsarkitekt med fokus på trygghet och social hållbarhet

Om arbetsplatsen

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.
 

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och utveckla framtidens Helsingborg? Vi erbjuder en ansvarsfull och spännande roll i en av Sveriges ledande kommuner inom stadsutveckling.

Helsingborg växer och vi genomför flera intressanta utvecklingsprojekt där stadslivsfrågorna blir allt viktigare. För att förstärka enheten för Gestaltning och Projektering söker vi dig som är erfaren gestaltande landskapsarkitekt eller arkitekt som vill utveckla framtidens stadsrum tillsammans med oss.
Du har din anställning på Stadsbyggnadsförvaltningen mitt i centrala Helsingborg. Vi har fokus på upplevelsen av staden och ansvarar för gestaltning av det offentliga rummet, gröna utvecklingsfrågor, tillgänglighet, trygghet och lek. Du blir en del av ett positivt team, där engagemang och kreativitet värdesätts. Vi är tre som arbetar med trygghetsprojektet och genomförande av Helsingborg stads Handlingsplan för trygghet i stadsmiljön. Vårt arbete är unikt i sitt slag i Sverige där vi varje dag bryter ny mark.

Dina arbetsuppgifter blir att driva olika trygghet- och utvecklingsprojekt från behovsanalys till gestaltning och sedan genomförande, ofta med invånardialoger och samverkan med stadens andra aktörer. Projekten drivs inom ramen för en politisk styrd organisation och arbetet ställer krav på god initiativkraft och förmåga att arbeta självständigt med en aktiv återkoppling. Rollen ger dig stora möjligheter för personlig utveckling och utrymme för att påverka din egen arbetssituation.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad landskapsarkitekt eller arkitekt, gärna med minst 3 års yrkeserfarenhet. Du brinner för den demokratiska processen och låter dialogen avspegla sig i gestaltningen.
Erfarenhet från kommunal verksamhet är ett plus men inget krav. Vi ser att du har vana av att ta fram och bedöma bygghandlingar och förutsätter att du behärskar programvaror från Adobe, sketchup och autocad. Tjänsten kräver B-körkort.
 

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-02

Tidsbegränsad till: 2021-02-28

6 månader eller längre.

Dela detta jobb

Logga
Vikarierande Landskapsarkitekt med fokus på trygghet och social hållbarhet

Helsingborgs Stad - Stadsbyggnadsförvaltningen