miljojobb.se

 

Kjell & Companys affärsidé

Kjell & Company säljer tillbehör till hemelektronik via butiker och internet. Vi är främst inriktade på försäljning av hemelektroniktillbehör. När vi säger hemelektroniktillbehör, menar vi all form av tillbehör som behövs för att hemmets elektronik ska fungera på bästa sätt. Förutom att erbjuda ett konkurrenskraftigt och brett tillbehörssortiment är kunskap och service bärare av vårt koncept.

Vi har formulerat detta i vår affärsidé: Med genuint kunnig personal ger vi service i världsklass och erbjuder våra kunder Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik.

Små butiker, stort erbjudande

Många undrar hur vi kan lagerhålla nära 10 000 olika artiklar i våra förhållandevis små butiker. Det är möjligt eftersom våra butiker är uppdelade i en traditionell butiksyta och en lageryta (som motsvarar ungefär halva butikens storlek). På så sätt kan våra butiker lagerföra betydligt mer än konkurrenter som har mångdubbelt större yta. Det gör också att vi kan erbjuda bred tillgänglighet av varor på mindre orter. Genom att hushålla med en av företagets största kostnader, butikshyror, får vi en stor konkurrensfördel som vi använder till att alltid kunna erbjuda bra priser.

Maker-trenden – Man måste ha kul!

I vårt DNA finns några av de roligaste sakerna vi vet: elektronik och programmering. Vårt sortiment och engagemang för Maker-prylar växer så att det knakar. Följ med i våra Arduino-projekt, och låt dig inspireras av hur du på egen hand kan skapa egna produkter. Det enda som behövs för att komma igång är vårt utbildningspaket som både innehåller massvis av komponenter och boken ”Hur funkar Arduino?”. Du kommer snabbt att känna friheten som uppstår av att kunna skapa på helt egen hand.

Vår mission är att tidigt bygga upp ett teknikintresse hos ungdomar och på så sätt få vara med och skapa Nordens framtida ingenjörer och tekniker.

Bransch

Detaljhandel

Anställda

1000

Huvudkontor

Malmö

Vad säger våra medarbetare?

Emile

Sortimentutvecklare

Adam

HR-medarbetare, Stockholm & Norr

Daniel

HR-medarbetare, region mitt & öst

Vad är det bästa med att arbeta på Kjell?
- Enkel fråga, Kjellandan som råder genom hela företaget, från butik till huvudkontoret. Gemenskapen är något jag inte upplevt någon annanstans, inte ens i närheten. Det är något speciellt med att jobba på Kjell & Company, något familjärt. Något man själv måste uppleva för att förstå, inget som går att beskriva med ord.

Hejhej! Adam heter jag, HR-medarbetare i Stockholm och norra Sverige. Jag har varit på Kjelle sedan 2009. Arbetat som säljare i Mobilia, deltid (Malmö) och Täby, heltid (Stockholm). Varit butikschef i Liljeholmen och Södertälje och började på HR 2016. Gillar att laga mat, baka, träna och resa. På min fritid tittar jag väldigt mycket på fotboll och följer två lag, AIK i Sverige och Real Madrid internationellt.

Hejhej! Daniel här, HR-medarbetare i region mitt-öst. 40 år fyllda varav 11 spenderat på Kjell & Company, 10 år som butikschef och är sedan november 2017 här på HR. Jag har tre fantastiska barn och gillar att spela padel, och är fenomenal på att baka pizza, om jag får säga det själv!

Missa inga jobb från Kjell & Company

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor