miljojobb.se

 

På Miljömärkning Sverige AB arbetar vi alla mot samma mål – ett hållbart samhälle! Vi går till jobbet och känner att vi är med och räddar världen lite grann varje dag. En härlig känsla!

Hos oss finns flera olika yrkesroller och befattningar. Vi som jobbar här representerar allt från kemister, ingenjörer och miljövetare till kommunikatörer, ekonomer och IT-specialister.

Vi arbetar tillsammans och stöttar varandra med våra olika kompetenser för att ge företag och konsumenter hjälp i sin strävan att producera och leva hållbart.

Hos oss har alla människor lika värde, våra anställningsvillkor är rättvisa, vi har en jämn köns- och åldersfördelning och vi ser gärna att personalen har olika bakgrund. Vi vill inte bara att vår planet ska må bra utan också att vi som anställda gör det. Vi har ett generöst motionsbidrag, sjukvårdsförsäkring och uppfriskande pausgympa.

Du som jobbar hos oss erbjuds stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, regelbundna medarbetarsamtal och kontinuerlig kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du som medarbetare hela tiden är uppdaterad inom ditt område.

Allt detta gör vi i vårt moderna, aktivitetsbaserade kontor på Södermalm i Stockholm.

Vi är stolta över det vi gör!

Läs mer om oss på www.svanen.se!

Bransch

Teknisk Provning & Analys

Anställda

50+

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Gun Nycander

HR- & Kvalitetschef/Vice vd

Ragnar Unge

VD

Pierre Papp

Ekonomi- & administrationschef

Miljömärkning Sverige AB i sociala medier

Missa inga jobb från Miljömärkning Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor