miljojobb.se

På Miljömärkning Sverige AB arbetar vi alla mot samma mål – ett hållbart samhälle! Vi går till jobbet och känner att vi är med och räddar världen lite grann varje dag. En härlig känsla!

Hos oss finns flera olika yrkesroller och befattningar. Vi som jobbar här representerar allt från kemister, ingenjörer och miljövetare till kommunikatörer, ekonomer och IT-specialister.

Vi arbetar tillsammans och stöttar varandra med våra olika kompetenser för att ge företag och konsumenter hjälp i sin strävan att producera och leva hållbart.

Hos oss har alla människor lika värde, våra anställningsvillkor är rättvisa, vi har en jämn köns- och åldersfördelning och vi ser gärna att personalen har olika bakgrund. Vi vill inte bara att vår planet ska må bra utan också att vi som anställda gör det. Vi har ett generöst motionsbidrag, sjukvårdsförsäkring och uppfriskande pausgympa.

Du som jobbar hos oss erbjuds stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, regelbundna medarbetarsamtal och kontinuerlig kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du som medarbetare hela tiden är uppdaterad inom ditt område.

Allt detta gör vi i vårt moderna, aktivitetsbaserade kontor på Södermalm i Stockholm.

Vi är stolta över det vi gör!

Läs mer om oss på www.svanen.se!

Bransch

Teknisk Provning & Analys

Anställda

50+

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Västgötagatan 2, 118 27

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Xenofon Lemperos

Rådgivare Hus

Maria Tengvist

Rådgivare Kem/tekniska produkter

Anna Norberg

PR- och pressansvarig

Miljömärkningen är en av de bästa arbetsgivarna man kan ha! Det är spännande att jobba på Svanen och bidra till en bättre framtid för vår miljö. Det är utmanande för vi vill lägga ribban högt och utveckla miljömärkningen. Det känns tryggt att vara i en vänlig och givande arbetsmiljö med fina kollegor.

För mig är miljömärkningen en grym arbetsplats med härliga kollegor och roliga arbetsuppgifter. Jag får möjligheten att lära mig nya saker, att utvecklas och växa i min yrkesroll.

Jag gillar att jobba på Miljömärkningen för att jag får vara med och rädda världen lite grann varje dag. Det är en skön känsla att gå till jobbet och känna att jag bidrar till en positiv utveckling för vår miljö. Dessutom har jag fantastiska kollegor som stöttar och peppar mig för att få ut vårt budskap om Svanen och EU-Blomman. För mig är det också ett extra plus att vi har flexibla arbetstider och att jag kan gå och träna på lunchen.

Missa inga jobb från Miljömärkning Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor