miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mölndal Energi AB

Mölndal Energi söker alltid efter duktiga medarbetare!

Vi drivs av att arbeta tillsammans, engagerat och effektivt. Det är vårt sätt att uttrycka att nyckeln till framgång är kompetenta och engagerade medarbetare som känner ansvar för sitt arbete och för företaget.

Det har gett en positiv själ till Mölndal Energi som vi värnar om, och vill att alla bidrar till att forma och ge näring åt. Utan varandra är vi inget. Eftersom samarbeten hela tiden är nödvändiga över enheter, arbetslag och expertområden är det viktigt att du är duktig på att samarbeta.

När du blir vår nya kollega kommer du till en vänlig och öppen kultur, där vi uppmärksammar varandra och arbetar långsiktigt. För miljön och för varandra.

Om Mölndal Energi

Mölndal Energi ägs av Mölndals stad och erbjuder 100% förnybar el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Vi driver också elnätsverksamheten inom Mölndals tätort och Pixbo. Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag som lever efter mottot nära, enkelt och med passion för miljön.

Mölndal Energi består av ett nätbolag och ett energibolag – Mölndal Energi AB och dotterbolaget Mölndal Energi Nät AB. Ägare är Kvarnfallet Mölndal AB, ett aktiebolag helägt av Mölndals stad.

Välkommen med din ansökan! 

Bransch

Energilösningar

Anställda

110

Huvudkontor

Mölndal

Adress

Aminogatan 21, 431 53

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Mölndal Energi AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor