miljojobb.se

 

  Riksbyggen

 

Ett jobb med rum för hela livet


Vårt mål är att alla medarbetare ska trivas hos oss och känna att det finns goda utvecklingsmöjligheter. Här finns rum för hela livet!

Det goda medarbetarföretaget
Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill också att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.

Delaktighet och samverkan
Bra idéer som förbättrar verksamheten på ett eller annat sätt är mer än välkomna. Vår tanke är att Riksbyggen utvecklas genom inflytande, delaktighet och långsiktighet i kombination med en effektiv affärsverksamhet.

Utvecklas med Riksbyggen
När du utvecklas så utvecklas företaget. Vårt mål är att alla medarbetare ska ha stimulerande arbetsuppgifter och spännande möjligheter att utvecklas – som människor och medarbetare. Vill du växa i företaget ska det vara möjligt, vill du utvecklas i det jobb du har går det lika bra.

För oss handlar kompetensutveckling om alla aktiviteter och insatser som sker för att utveckla medarbetaren och företaget – från lärandet i det dagliga arbetet till utbildningsprogram skräddarsydda för olika behov och yrkesroller.

Ett gott ledarskap
Kvaliteten på chefs- och ledarskapet och Riksbyggens förmåga att utveckla goda chefer och ledare är en avgörande framgångsfaktor för företaget. Riksbyggen prioriterar därför arbetet med ledarförsörjning och ledarutveckling.

Utbildningsbidrag
Unikt för Riksbyggen är vårt utbildningsbidrag. Bidraget avser kompetensutveckling som ligger utanför den yrkesmässiga utvecklingsplanen. Det ska alltså gå till något som inte har med arbetet att göra, utan till något som bidrar till din personliga utveckling. Det tycker vi är viktigt. Bidraget kan användas till allt från danskurs eller silversmide till trädgårdsskötsel eller körkortslektioner.

Om Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.

Satsar på kvinnliga chefer
Andelen kvinnor som är chefer har ökat stadigt på Riksbyggen, sedan 2008 har andelen ökat från 24 procent till 41 procent för 2018. Men vi nöjer oss inte utan fortsätter att arbeta vidare och det är positivt om vi långsiktigt skulle kunna nå en helt jämn könsfördelning bland Riksbyggens chefer. Att öka andelen kvinnor som är chefer är viktig del i arbetet med att bygga ett framgångsrikt Riksbyggen. Det i sig är en förutsättning för att vi ska kunna skapa samhällsnytta.

Mest hållbara företaget i branschen
När svenska företag, med en omsättning över en halv miljard, får frågan vilket företag som är mest hållbart inom fastighetsbranschen blir svaret Riksbyggen. Det visar Sustainable Brand Index B2B för 2018 som är Nordens största studie om hållbarhet. Riksbyggens hållbarhetsarbete riktar sig både till den egna verksamheten och till de drygt en halv miljon boende i fastigheter som Riksbyggen förvaltar. Riksbyggen fortsätter att i en än högre takt arbeta för en hållbar utveckling och minska vår klimatpåverkan.

Bransch

Fastighetsförvaltning och bygg

Anställda

3000

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Riksbyggen i sociala medier

Missa inga jobb från Riksbyggen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor