miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tibble Gymnasium

På Tibble Gymnasium strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är.

Tibble Gymnasium är en medelstor gymnasieskola i Täby med ca 1250 elever.

Våra servicefunktioner i form av IT-support, vaktmästarteam och HR bidrar till den goda kvalitén på vår arbetsplats. Vi har dessutom ett mycket uppskattat elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagoger/ speciallärare, skolpsykolog samt rektor.

Med närhet till grönområden, idrottsanläggningar och goda kommunikationer ligger Tibble Gymnasium strategiskt placerat med bara några hundra meter till Täby Centrum. Vi har ett skolbibliotek med över 26 000 titlar, en stor teater med över 500 åskådarplatser och tillgång till ett stort sportcenter med friidrottsanläggning, simbassäng, klättervägg och mycket mer.

Vi som arbetar på Tibble Gymnasium är mycket medvetna om att våra utbildningar ska tillfredsställa och helst överträffa elevernas behov och förväntningar. För oss är utbildning något av det finaste man kan ägna sig åt. Just i detta spänningsfält älskar våra pedagoger att befinna sig, varje dag. Idag talas mycket om resultat i alla typer av organisationer, så också inom skolan. Kvalitetsfrågorna har hamnat högst upp på dagordningen och lagstiftningen har, mycket glädjande, förstärkts inom detta område.

Tibble Gymnasium är en i många stycken mål– och resultatinriktad skola, vilket också Skolinspektionen slog fast i den senaste utbildningsinspektionen där Tibble hamnade bland de främsta gymnasierna i landet. Lärarna är de absolut viktigaste lagspelarna i det pedagogiska team som ska vinna matchen om den bästa utbildningen – för elevernas bästa, för framtida möjligheter till högre studier och yrkesliv och för Sveriges möjligheter att ligga i framkant i en värld som kommer oss allt närmare.

Bransch

Utbildning

Anställda

150

Huvudkontor

Täby

Adress

Attundavägen 1, 183 22

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Anna Johansson

Lärare

Fredrik Eriksen

Förstelärare

Jag är i mina bästa år och har arbetat på Tibble Gymnasium och det estetiska programmet i 20 år. Det har varit och är en stor glädje, att tillsammans med mina kollegor, få utveckla programmet till ett gediget sådant och som håller hög kvalitet gentemot högskolorna som våra elever så småningom söker.

Fredrik Eriksen heter jag och är förstelärare i samhällskunskap. Förutom samhällskunskap undervisar jag i historia, internationella relationer och gymnasiearbetet. Sedan 2002 har jag arbetat på Tibble, efter att ha arbetat på flera andra gymnasieskolor i Stockholmsområdet. Men på Tibble blir jag kvar!

Missa inga jobb från Tibble Gymnasium

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor